Anastasia Nichita și Serghei Tarnovschi – desemnați cei mai buni sportivi ai anului 2022
Full Article 40 second read

Anastasia Nichita și Serghei Tarnovschi – desemnați cei mai buni sportivi ai anului 2022

Luptătoarea Anastasia Nichita și canoistul Serghei Tarnovschi au fost desemnați cei mai buni sportivi ai anului 2022 de către Ministerul Educației și Cercetării. Anunțul a fost făcut de Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova. 

Totodată, în cadrul Galei Sportului 2022 cei mai buni antrenori au fost aleși tehnicienii celor doi sportivi Tudor Cîrlan și respectiv Nicolae Juravschi.

În total au fost premiați 66 de sportivi la diferite categorii, 2 antrenori, trei echipe, trei federații și trei jurnaliști sportivi.

***

Menționăm că ieri, luptătoarea Anastasia Nichita s-a ales cu o distincție de stat din partea președintei Maia Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: