Anatolie Nosatîi va participa la o nouă reuniune a „Grupului Ramstein”, în susținerea Ucrainei
Full Article 50 second read

Anatolie Nosatîi va participa la o nouă reuniune a „Grupului Ramstein”, în susținerea Ucrainei

Ministrul Apărării Anatolie Nosatîi efectuează o vizită în Germania. Oficialul moldovean va participa la reuniunea „Grupului Ramstein”, grup de contact pentru susținerea Ucrainei. 

Anunțul cu privire la participarea lui Nosatîi a fost făcut de reprezentanții Ministerului Apărării. Instituția a precizat că ministrul va participa la cea de-a XI-a reuniune a „Grupului Ramstein”.

Reuniunea are loc pe 21 aprilie în localitatea Ramstein, Republica Federală Germania.

De precizat că și în ianuarie 2023, Nosatîi a participat la o reuniune a „Grupul Ramstein”. La întrunire au fost prezenți miniștri ai apărării din 55 de state, aliate NATO și parteneri internaționali din afara blocului militar, printre care Republica Moldova.

Și în septembrie 2022, oficialul moldovean a fost la reuniunea „Grupul Ramstein”. La eveniment, Nosatîi a trecut în revistă asistența umanitară acordată Ucrainei de către Moldova, inclusiv în contextul managementului fluxului de refugiați din Ucraina, gestionat de Centrul Unic de Gestionare a Crizei.

Reamintim că „Grupul Ramstein” este o platformă internațională în cadrul căreia se diseminează informația privind ajutorul acordat Ucrainei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: