„Așa se provoacă tragediile”. Poliția a oprit un șofer care „zbura” la Botanica cu 174 km/h
Full Article 1 minutes read

„Așa se provoacă tragediile”. Poliția a oprit un șofer care „zbura” la Botanica cu 174 km/h

Un bărbat de 36 de ani, care se afla la volanul unui automobil de model Hyundai, a fost prins conducând cu o viteză de 174 km/h. Incidentul s-a produs pe 23 mai, în jurul orei 03:20, pe bulevardul Dacia din municipiul Chișinău.

Încălcarea a fost înregistrată cu aparatul TruCam, care poate înregistra viteza de deplasare a unui vehicul de la o distanţă de peste un kilometru.

Șoferul de 36 de ani a fost documentat de polițiști.

„Așa se provoacă tragediile! Reiterăm că Viața are prioritate! Depășirea limitelor legale de viteză și  viteza neadaptată la condițiile de trafic sunt cauzele principale ale accidentelor rutiere grave soldate cu victime, produse pe drumurile publice”, au scris oamenii legii.

În ultimele 24 de ore polițiștii de patrulare au documentat:

  •  796 șoferi care nu au  respectat limita de viteză;
  • 17 șoferi care nu au cedat trecerea legală pietonilor;
  • 12 conducători auto în stare de ebrietate la volan, dintre care 11 cu grad avansat.
„Așa se provoacă tragediile”. Poliția a oprit un șofer care „zbura” la Botanica cu 174 km/h

Poliția RM


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: