Asociația Patronală a Industriei Turismului solicită includerea membrilor săi în a doua etapă de vaccinare împotriva COVID-19
Full Article 2 minutes read

Asociația Patronală a Industriei Turismului solicită includerea membrilor săi în a doua etapă de vaccinare împotriva COVID-19

Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova (APIT) solicită includerea membrilor și personalului Asociației în a doua etapă de vaccinare împotriva COVID-19. Este vorba despre circa 2500 persoane. 

„Starea epidemiologică globală a afectat evident și activitatea industriei turismului, astfel încât unele acțiuni care se organizau cu prezență fizică, au fost trecute în format online sau hibrid”, se anunță într-un comunicat de presă al APIT. Totuși, Asociația Patronală a Industriei Turismului notează că un set de atribuții și acțiuni nu pot fi executate eficient în format online.

În acest sens, „imunizarea anti COVID-19 a personalului Centrelor și Patrimoniilor Naționale Culturale și Turistice de Stat și celorlalți membri APIT, ar prezenta o doză de credibilitate, încredere, dar și siguranță față de potențialii investitori/turiști, terțe persoane străine care efectuează vizite de lucru în cadrul Asociației Patronale a Industriei Turismului sau membrii săi , sau contactează cu personalul instituțiilor”, se arată în același mesaj.

Până în prezent, 50 410 persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19, ceea ce reprezintă 1,5% din populația generală.

Amintim că procesul de vaccinare a lucrătorilor medicali a început pe 2 martie. Pe 31 martie, Ministerul Sănătății a anunțat despre extinderea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 pentru persoanele cu vârsta de peste 60 de ani și pentru cei cu comorbidități.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: