Atac la Berlin, la sediul cancelarului Angela Merkel. O mașină pe care scria: „Sunteţi ucigaşi de copii şi bătrâni” a lovit cu viteză poarta metalică
Full Article 2 minutes read

Atac la Berlin, la sediul cancelarului Angela Merkel. O mașină pe care scria: „Sunteţi ucigaşi de copii şi bătrâni” a lovit cu viteză poarta metalică

Un individ a lovit intenţionat cu un vehicul, miercuri dimineaţă, poarta sediului Cancelariei Germaniei, în centrul Berlinului, autorităţile suspectând un incident cu motivaţie politică, afirmă surse citate de ediţia în limba germană a agenţiei Reuters şi de publicaţia Bild.

Maşina a lovit cu viteză poarta metalică a sediului Cancelariei Germaniei, care a fost avariată, scrie digi24.ro

Autorităţile suspectează că este vorba de un atac motivat politic, probabil de un protest faţă de restricţiile antiepidemice.

Conform imaginilor difuzate de presa germană, pe vehicul scrie: „Sunteţi ucigaşi de copii şi bătrâni. Opriţi politica globalizării!”.

Poliţia din Berlin a comunicat că şoferul maşinii a fost reţinut.

Maşina a lovit cu viteză poarta metalică a sediului Cancelariei Germaniei, care a fost avariată. Autorităţile suspectează că este vorba de un atac motivat politic, probabil de un protest faţă de restricţiile antiepidemice. Conform imaginilor difuzate de presa germană, pe vehicul scrie: „Sunteţi ucigaşi de copii şi bătrâni. Opriţi politica globalizării!”. Poliţia din Berlin a comunicat că şoferul maşinii a fost reţinut. „În prezent, colegii noştri efectuează o operaţiune în jurul sediului Cancelariei Germaniei. O maşină a intrat în poarta clădirii. Încercăm să aflăm motivul incidentului. Şoferul a fost reţinut”, a comunicat Poliţia din Berlin, prin Twitter.

„În prezent, colegii noştri efectuează o operaţiune în jurul sediului Cancelariei Germaniei. O maşină a intrat în poarta clădirii. Încercăm să aflăm motivul incidentului. Şoferul a fost reţinut”, a comunicat Poliţia din Berlin, prin Twitter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: