Atelier de Crăciun FinComBank
Full Article 2 minutes read

Atelier de Crăciun FinComBank

Fiecare poveste contează și dorim că aceasta să înceapă și să continue alături de FinComBank.

Anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ne-am dorit ca și copii colaboratorilor FinComBank să simtă magia Crăciunului. Și pentru că apreciem și prețuim angajații noștri, în pragul frumoaselor sărbători, am creat o adevărată festivitate pentru copii și am organizat „Atelierul de Crăciun” în incinta oficiului central FinComBank. Copiii de la mic la mare au făcut cu propriile mânuțe și ajutorul voluntarilor felicitări, decorații de sărbători, brăduți, omuleți de zăpadă, l-au pictat pe Moș Crăciun și alte personaje de sărbători. Și, pentru că am avut mulți doritori, am umplut un întreg etaj cu copii și voluntari, colegii noștri care au ajutat copii să creeze adevărate opere de artă. La final, în vizită a venit Moș Crăciun care a adus în traista lui cadouri pentru toți copii! Fiecare din ei a avut posibilitatea să discute cu Moșul, să-i spună poezii și dorințele pentru anul 2022. De asemenea, copiii au primit în dar și diplomă de participare la „Atelierul de Crăciun” FinComBank.

Ne bucurăm nespus că copiii noștri au avut parte de o adevărată sărbătoare și emoții pozitive! Suntem recunoscători și aducem mulțumiri tuturor voluntarilor care ne-au ajutat să organizam evenimentul și care au fost alături de copii ajutându-i-i și încurajându-i-i să confecționează ceva nou cu propriile mâini!

Ne dorim și ca copii Clienților FinComBank să simtă magia sărbătorilor de iarnă. Ca semn de mulțumire pentru fidelitatea și devotamentul față de Bancă, am pregătit pentru Clienții noști o surpriză plăcută. Cei care vor veni în subdiviziunile FinComBank în ajunul sărbătorilor de iarnă vor primi în dar o carte de colorat cu tematică de iarnă.

Dragi prieteni, Clienți, parteneri, colegi, vă dorim sărbători frumoase! Fie ca aroma de brad și portocale, colindele și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Fie ca viața să vă aducă cele mai frumoase și calde emoții, iar ziua de mâine să fie plină de sănătate, succese, realizări frumoase și dragoste!

Vom fi nespus de bucuroși să vă vedem în subdiviziunile noastre în perioada sărbătorilor de iarnă!

FinComBank – într-un pas prin viață!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: