„Au intrat în top 7”. Rezultatele judocanilor Mihail Latîșev și Adil Osmanov la Grand Slam-ul de la Paris
Full Article 2 minutes read

„Au intrat în top 7”. Rezultatele judocanilor Mihail Latîșev și Adil Osmanov la Grand Slam-ul de la Paris

Judocanii Mihail Latîșev și Adil Osmanov au intrat în top 7 la Grand Slam-ul de la Paris. Anunțul a fost făcut de Comitetul național olimpic și sportiv din Republica Moldova, pe 4 februarie. 

Mihail Latîșev a ocupat locul 5 la Grand Slam-ul de la Paris. El i-a învins pe chilianul Jorge Perez, ucraineanul Mihailo Svidrak, germanul Timo Cavelius și kazahul Abylaikhan Zhubanazar. În meciul pentru medalia de bronz a categoriei de greutate 81 kg, el a cedat în fața canadianului Francois Gauthier Drapeau.

La 73 kg, Adil Osmanov a repurtat 4 victorii, cu portughezul Thelmo Gomes, americanul Jack Yonezuka, spaniolul Jorge Cano Garcia și mongolul Erdenebayar Batzaya. A fost învins de georgianul Giorgi Chikhelidze și kosovarul Akil Gjakova, care au urcat pe podium. Adil s-a clasat pe locul 7.

***

În 2023, judocanul moldovean Mihail Latîșev a cucerit medalia de bronz la Grand Prix-ul Portugaliei. Latîșev a obținut 4 victorii în categoria de greutate 81 kg, cu francezul Arnaud Aregba, portughezul Joao Fernando, olandezul Frank De Wit și israelianul Sagi Muki. Înainte de aceasta, în 2022, Latîșev a cucerit medalia de aur la Cupa Europei de tineret. Tot în 2022, judocanul Mihail Latîșev a devenit campion mondial de tineret. Sportivul a obținut 5 victorii în categoria de greutate 81 kg, în Ecuador.

În 2023, Adil Osmanov au cucerit medalia de bronz la Grand Prix-ul Austriei. Osmanov a ajuns până în semifinale unde a cedat azerului Rashid Mammadalyev. În același an, Osmanov a obținut medalia de argint la Open-ul European de la Varșovia.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: