Avalanşă pe o pârtie de schi din Austria: cel puţin 10 persoane – blocate sub zăpadă
Full Article 40 second read

Avalanşă pe o pârtie de schi din Austria: cel puţin 10 persoane – blocate sub zăpadă

Aproximativ zece persoane au fost îngropate de o avalanşă produsă în staţiunea austriacă Zürs, autorităţile făcând acum eforturi pentru a le salva. 

Potrivit poliţiei locale, avalanşa s-a produs pe 25 decembrie, în jurul orei locale 15:00, şi a afectat inclusiv pârtia de schi. O singură persoană afectată a fost găsită şi este în siguranţă, relatează digi24.ro.

Aproximativ 100 de salvatori iau parte la misiunea de căutare, fiind ajutaţi de câini de urmă. De asemenea, trei elicoptere au fost chemate în ajutor pentru localizarea celor căutaţi.

„Facem tot ce putem pentru a-i salva pe iubitorii sporturilor de iarnă”, au comunicat autoritățile regiunii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: