Băiatul care n-a băgat-o în seamă pe Angelina Jolie a povestit de ce nu a acordat atenție vedetei de la Hollywood
Full Article 2 minutes read

Băiatul care n-a băgat-o în seamă pe Angelina Jolie a povestit de ce nu a acordat atenție vedetei de la Hollywood

Un tânăr de 14 ani din Lvov, pe nume Julian, care nimerit în cadrul videoclipului cu Angelina Jolie, care intră într-o cafenea din oraș, a povestit de ce nu a acordat atenție vedetei de la Hollywood în timp ce stătea la o masă. Potrivit băiatului, a auzit discutându-se în engleză în apropierea sa, dar a fost prea concentrat la muzica din căști și pe fluxul Instagram, relatează Ziare.com.

La început, elevul din clasa a opta și-a perceput popularitatea neașteptată ca un „vis treaz”, deoarece videoclipul în care apare s-a viralizat în rețea în doar o jumătate de oră.

Potrivit lui Julian, a mers la cafenea să mănânce ceva în drum spre casă. Stând cu spatele la uşă, nu a văzut cine a intrat.

„M-am așezat la o masă și din colțul urechii am auzit pe cineva vorbind engleză. Am crezut că este un fel de celebritate americană de pe Instagram. Am văzut-o, dar cumva nu am înțeles, nu am recunoscut-o”, și-a amintit băiatul din Lvov.


Adolescentul a recunoscut că a văzut multe filme cu Angelina Jolie în rol principal, dar ea arată diferit în afara platoului.

„În realitate, ea este foarte frumoasă. Dar în filme, știi, uneori se machiază astfel încât nici maică-sa să n-o recunoască”, a glumit școlarul.

El a mai recunoscut că în momentul în care clienții i-au luat autografe vedetei și au făcut poze, el era concentrat pe postări de pe Instagram și la muzica din căști.

Nebănuind nimic, Julian a plecat acasă. În 30 de minute, videoclipul cu participarea sa a era deja distribuit pe internet.

„Am ajuns acasă și apoi mama îmi arată un filmuleț pe care i l-a trimis o vecină, mi-a zis că sunt popular. Am navigat o jumătate de oră și am văzut că sunt pe toate site-urile. Știi, este ca un vis treaz”, a împărtășit el.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: