Bălți: Reținuți după ce au pus în circulație bani falși
Full Article 1 minutes read

Bălți: Reținuți după ce au pus în circulație bani falși

O schemă de punere în circulație pe teritoriul municipiului Bălți a mijloacelor bănești false în valută străină a fost destructurată. Procuratura Generală anunță că au fost reținute două persoane, care în februarie 2021, au pus în circulație două bancnote false cu nominalul de 100 dolari SUA. Totodată, au fost efectuate percheziții la domiciliul unei alte persoane implicate în schemă, fiind depistate bancnote false în sumă totală de 19 050 euro.

Potrivit Procuraturii Generale, cauzele penale în privința celor două persoane au fost expediate în instanța de judecată pentru examinare în fond.

Concomitent, procurorii în comun cu ofițerii de poliție, au mai identificat și o altă persoană implicată în schema infracțională. Prin urmare, pe parcursul zilei de 29 decembrie 2021, în rezultatul perchezițiilor efectuate la domiciliul persoanei, au fost depistate 381 bancnote cu nominalul de 50 euro, suspecte a fi false, în sumă totală de 19 050 euro.

Procuratura Generală menționează că investigațiile pe acest caz sunt în plină desfășurare, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cazului și identificării tuturor persoanelor implicate în schema infracțională.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: