„Bărbătește, i-aș da un pumn în bot”. Filat, despre declarația lui Popa privind căsătoria cu o avocată
Full Article 3 minutes read

„Bărbătește, i-aș da un pumn în bot”. Filat, despre declarația lui Popa privind căsătoria cu o avocată

Liderul PLDM Vladimir Filat susține că nu a primit niciun inel de la deputatul Ilan Șor și că „i-ar da una în bot” fostului său avocat Igor Popa, pentru declarațiile privind căsătoria cu avocata sa. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă din 25 septembrie.

Filat a menționat că Igor Popa poate să califice cum vrea această declarație, inclusiv ca pe o amenințare.

„Poate Popa de la Plahotniuc primea inele, eu de la bărbați inele nu am primit niciodată în viață. Dar la această afirmație i-aș da un singur răspuns: pur și simplu m-aș duce și i-aș da un pumn în „bot”. Așa, bărbătește, pentu un mizerabil. Nu pot face lucru acesta pentru că sunt eliberat condiționat și asta ar însemna un risc mult prea mare, dar va veni momentul ăsta”, a răspuns Vlad Filat.

Reacția vine după ce,  în cadrul emisiunii televizate din 23 septembrie, Igor Popa a declarat că Vladimir Filat, în timp ce se afla în penitenciar, s-a căsătorit cu avocata sa:

„S-a căsătorit cu o colegă de a mea de serviciu pe nume Cristina Bancu, căreia i-a plătit 50 de mii de euro în cont, pe care acum a făcut-o judecătoare. A lucrat la mine mai mult de 6-7 ani. A venit într-o zi spunând că Filat a cerut-o în căsătorie. A făcut acest lucru pentru a nu plăti facturile, ca să aibă un avocat care cunoaște dosarul. Atunci când a cerut-o în căsătorie i-a dăruit un inel cu diament dintre cele pe care le-a obținut de la Șor”, a declarat Igor Popa.

Vladimir Filat a subliniat că pe dosarul respectiv au lucrat mai mulți avocați: „Iar avocații care au lucrat realmente pe acel dosar lucrează și acum cu mine, azi dimineață am avut ședință. Și ei nu au plecat din biroul lui Popa pentru căe eu i-aș fi șantajat sau altceva, dar pentru că au înțeles ce a făcut Popa pe acest dosar și nu au vrut să continue să distrugă un om în halul în care eram eu, prin lipsa de apărare”.

De asemenea, liderul PLDM a spus că este necăsătorit. Vladimir Filat a calificat drept „lipsite de temei” acuzațiile lui Popa, privind că nu i-au fost achitate serviciile în calitate de avocat.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: