Bărbatul care și-a violat nepoata de 5 anișori și-a aflat sentința. Câți ani va petrece după gratii
Full Article 2 minutes read

Bărbatul care și-a violat nepoata de 5 anișori și-a aflat sentința. Câți ani va petrece după gratii

Un bărbat a fost condamnat la 12 ani de închisoare, după ce și-ar fi violat nepoata în vârstă de 5 ani. Cazul, raportat la poliție de mama copilei, ar fi avut loc în ianuarie 2024 în timp ce părintele era plecat la magazin. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, riscă să-și execute pedeapsa în penitenciar de tip închis. Sentința este cu drept de atac. 

Procuratura Generală a Republicii Moldova a anunțat, pe 11 iunie, că un bărbat care și-a violat nepoata vitregă în vârstă de 5 ani va sta după gratii 12 ani.

Procurorii susțin că bărbatul a întreținut cu copila un raport sexual pe 31 ianuarie 2024, la domiciliul său într-un sat din centrul țării. El locuia cu minora în aceeași casă și, potrivit procurorilor, era socrul mamei acesteia.

„Pe parcursul urmăririi penale, învinuitul s-a aflat în stare de arest preventiv, inclusiv la momentul expedierii cauzei penale în instanța de judecată. La 11 iunie 2024, bărbatul a fost condamnat la 12 ani de închisoare cu executare în penitenciar de tip închis. Sentința este cu drept de atac”, au menționat reprezentanții Procuraturii.

Cazul a fost făcut public pe 5 februarie 2024. Șeful Inspectoratului General al Poliției Viorel Cernăuțeanu declara că bărbatul, în vârstă de 65 de ani, și-ar fi violat nepoata în timp ce mama copilului era plecată la magazin. Ulterior, mama copilei a alertat poliția. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: