Bătut și lăsat să zacă lângă punctul medical. Un bărbat de 36 de ani a decedat în raionul Criuleni
Full Article 2 minutes read

Bătut și lăsat să zacă lângă punctul medical. Un bărbat de 36 de ani a decedat în raionul Criuleni

Un bărbat de 36 de ani a murit în urma unui conflict care s-a produs într-o gospodărie din satul Coșernița, raionul Criuleni. Victima a fost găsită în stare gravă, în dimineața de 13 martie, lângă punctul medical din localitate. 

Potrivit ofițerului de presă al IP Criuleni Elena Băetrău, poliția a fost alertată de către o locuitoare, care a observat că bărbatul zăcea la pământ. La fața locului s-au deplasat echipajele de intervenție operativă „112”, care au transportat victima la Spitalul raional Criuleni.

Bărbatul a fost internat în secția reanimare, însă a decedat în jurul orei 09:00.

Din primele informații ale poliției, bărbatul de 36 de ani a mers, noaptea trecută, în jurul orei 01:00, în ospeție la o o femeie unde, în acel moment, se aflau mai multe persoane din localitate. Între aceștia a izbucnit un conflict, care s-a transformat în bătaie.

În cadrul cercetării la fața locului, în gospodăria gazdei au fost depistate urme ce demonstrează că bărbatul agresat a fost scos din curte și dus lângă punctul medical din localitate. Acolo, acesta a fost lăsat să zacă fără să-i fie acordat ajutor.

În prezent, polițiștii întreprind măsuri pentru identificarea făptașilor și elucidarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: