„Belgia a devenit a doua casă pentru foarte mulți”. Maia Sandu s-a întâlnit cu regele Philippe
Full Article 2 minutes read

„Belgia a devenit a doua casă pentru foarte mulți”. Maia Sandu s-a întâlnit cu regele Philippe

Pe finalul vizitei sale sale oficiale la Bruxelles, președinta țării, Maia Sandu, s-a întâlnit cu Majestatea Sa, regele Philippe al Belgiei. Potrivit unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, șefa statului i-a mulțumit monarhului pentru că a susținut constant reformele din Republica Moldova.

„I-am mulțumit Majestății Sale pentru faptul că Belgia a fost un susținător constant al proceselor de transformare internă din Republica Moldova. Belgia, de-a lungul anilor, a sprijinit țara noastră atât în plan bilateral, cât și prin poziția pe care a adoptat-o în cadrul UE pe chestiuni strategice și prin rolul pe care îl joacă în cadrul Uniunii Europene, ca țară ce găzduiește majoritatea instituțiilor europene”, a anunțat Maia Sandu.

Președinta țării a mai scris că a discutat cu Majestatea Sa despre situația regională și dinamica reformelor interne din Moldova, despre relațiile bilaterale dintre cele două state, precum și despre posibilitățile de colaborare mai strânsă cu autoritățile belgiene.

„Am ținut să menționez faptul că Belgia a devenit a doua casă pentru foarte mulți dintre conaționalii noștri și că acest lucru este un motiv și un argument în plus de apropiere dintre țările noastre”, a conchis Maia Sandu.

Astăzi, pe finalul vizitei oficiale la Bruxelles, am avut onoarea să mă întâlnesc cu Majestatea Sa, Regele Philippe al…

Publicată de Maia Sandu pe Marţi, 19 ianuarie 2021

Vizita Maiei Sandu la Bruxelles se încheie pe 19 ianuarie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: