Biroul Executiv al PDM îl recomandă pe Ion Sula la funcția de președinte al partidului. Reacția Monicăi Babuc
Full Article 1 minutes read

Biroul Executiv al PDM îl recomandă pe Ion Sula la funcția de președinte al partidului. Reacția Monicăi Babuc

Biroul Executiv al PDM a decis în această seară, cu unanimitate de voturi, să recomande Congresului X al PDM candidatura lui Ion Sula pentru funcția de președinte al Partidului Democrat. Președintele interimar al PDM, Monica Babuc, a menționat că nu va candida pentru șefia PDM.

„Este o decizie asumată în contextul reformei și reconstrucției Partidului Democrat, care trebuie să realizeze o nouă etapă în viața sa cu oameni noi, tineri și valoroși”, a subliniat Monica Babuc.

Ion Sula a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată și a declarat că a acceptat această provocare cu mare responsabilitate: „De mâine voi merge în Organizațiile Teritoriale pentru a-mi prezenta programul, ca să venim cu modificările necesare ca PDM să ajungă cât mai aproape de cetățenii Republicii Moldova”.

Ion Sula are 42 de ani și este ex-ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, ex-director al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, președinte al Organizației Teritoriale PDM Ialoveni, membru al BE al PDM.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: