Blindate, pe străzile din nordul țării. Brigada „Fulger” va desfășura exerciții practice speciale
Full Article 40 second read

Blindate, pe străzile din nordul țării. Brigada „Fulger” va desfășura exerciții practice speciale

Astăzi, în nordul țării, angajații Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” vor desfășura exerciții practice speciale, inclusiv cu implicarea blindatelor.

Reprezentanții Poliției Republicii Moldova menționează că astfel de procese de instruire sunt organizate periodic și fac parte din planul de acțiuni al instituției cu statut special.

„Vă îndemnăm să vă păstrați calmul și să vă informați doar din surse oficiale”, se arată în declarația oamenilor legii.

Menționăm că anterior, Brigada „Fulger” a mai desfășurat exerciții la nord. Totodată, activitățile Fulger au avut loc la Cahul și Comrat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: