„Borsetka a ajuns și la Strășeni”. Filip, despre plecarea din PDM a unor primari
Full Article 1 minutes read

„Borsetka a ajuns și la Strășeni”. Filip, despre plecarea din PDM a unor primari

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a venit cu o reacție după ce cinci primari și un consilier raional au anunțat că părăsesc rândurile formațiunii.

„Borsetka a ajuns și la Strășeni și, așa cum spuneam anterior, a convins câțiva foști colegi să aleagă banul în locul faptelor. PDM a susținut Strășeniul cu proiecte și fapte concrete, așa că plecările de azi au un singur motiv: cel financiar. Altul, din textul semnat nici nu se desprinde. Se tem unii foarte tare că PDM va intra în Parlament și le va strica acolo calculele. E păcat că astfel de metode mârșave încă mai funcționează la unii. Știu sigur însă că strășenenii vor ști să facă diferența și să aleagă faptele”, a spus Pavel Filip.

Totodată, liderul democrat a precizat că „primarul de la Pănășești nici nu era membru de partid”. „L-au pus să semneze că pleacă din partid doar ca să genereze vreo două titluri de știri”, a spus Filip.

Menționăm că pe 29 mai, câțiva membri ai Organizației Teritoriale Strășeni ai Partidului Democrat au anunțat că părăsesc formațiunea.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: