Bunuri în valoare de 5,5 milioane de lei, puse sub sechestru de către ARBI
Full Article 50 second read

Bunuri în valoare de 5,5 milioane de lei, puse sub sechestru de către ARBI

Bunuri în valoare de 5,5 milioane de lei au fost puse sub sechestru pe parcursul săptămânii precedente de către Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale (ARBI) din cadrul Centrului Național Anticorupție. Este vorba despre bunuri de provenienţă ilicită care au fost indisponibilizate în cadrul unei cauze penale, pornite pe fapte de spălare de bani.

Astfel, în cadrul investigaţiilor financiare paralele, ARBI a aplicat sechestre pe 2 capitaluri sociale, estimate la 2 milioane 112 mii de lei, 2 construcţii nelocative, în valoare de 2 milioane de lei, un teren pentru construcţie și un teren agricol la preţul de peste 1 milion 300 de mii de lei. Suma totală a bunurilor indisponibilizate este de 5 528 915 lei.

Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale este o subdiviziune autonomă din cadrul Centrului Naţional Anticorupţie, specializată în efectuarea investigaţiilor financiare paralele, indisponibilizarea bunurilor infracţionale, evaluarea, administrarea şi valorificarea bunurilor infracţionale indisponibilizate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: