Bunuri în valoare de peste 8 milioane de lei, puse sub sechestru. Printre acestea, un Porsche Cayenne 
Full Article 1 minutes read

Bunuri în valoare de peste 8 milioane de lei, puse sub sechestru. Printre acestea, un Porsche Cayenne 

Bunuri în valoare de 8 630 568 de lei au fost puse sub sechestru, săptămâna trecută de către Agenţia de recuperare a bunurilor infracţionale (ARBI) din cadrul Centrului Național Anticorupție. Printre acestea se numără 11 terenuri agricole, 6 mijloace de transport, 6 încăperi locative şi nelocative şi un teren pentru construcţii.

Bunurile au fost identificate şi sechestrate în cadrul a două cauze penale, gestionate de către Procuratura Anticorupţie şi Procuratura Generală.

Printre cele mai scumpe bunuri se numără şi un automobil de model Porsche Cayenne, fabricat în 2013. Bolidul a fost estimat la peste 700 000 de lei. Alte automobile, puse sub sechestru, sunt de model Dacia Duster şi Dacia Logan, fabricate în anii 2008, 2009, 2011 şi 2012, dar şi un WV T4 din 1996. În total, cele şase mijloace de transport au fost estimate la peste 1,3 milioane de lei.

Menționăm că ARBI este o subdiviziune autonomă din cadrul Centrului Naţional Anticorupţie, specializată în efectuarea investigaţiilor financiare paralele, indisponibilizarea bunurilor infracţionale, evaluarea, administrarea şi valorificarea bunurilor infracţionale indisponibilizate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: