Buzz Aldrin, al doilea om care a ajuns pe Lună, s-a însurat la vârsta de 93 de ani cu o româncă
Full Article 2 minutes read

Buzz Aldrin, al doilea om care a ajuns pe Lună, s-a însurat la vârsta de 93 de ani cu o româncă

Buzz Aldrin, al doilea om care a ajuns pe Lună, s-a recăsătorit la vârsta de 93 de ani cu o româncă de 50 de ani. Celebrul astronaut a sărbătorit evenimentul chiar de ziua sa de naștere. 

„La împlinirea a 93 de ani și ziua în care voi fi onorat și ca „Legendele vii ale aviației”, vă anunț cu plăcere că dragostea și partenera mea, Anca Fav, și cu mine ne-am unit destinele. Le-am legat cu sfânta căsătorie într-o mică ceremonie privată în Los Angeles, și suntem la fel de încântați ca adolescenții”, a scris Buzz Aldrin pe rețelele de socializare.

Pentru Buzz Aldrin aceasta este a patra sa căsnicie.

Aldrin şi Neil Armstrong au devenit primii astronauţi care au păşit pe Lună, la 20 iulie 1969. Cel de-al treilea membru al echipajului, Michael Collins, a rămas la bordul navetei spațiale.

Se estimează că 650 de milioane de oameni din întreaga lume au urmărit acest moment la televizor.

După ce au petrecut peste 21 de ore pe Lună, Aldrin și Armstrong s-au întors apoi la navetă și s-au schimbat la loc în costumele de zbor, pe care le-au descris ca fiind „mult mai confortabile”, într-o notă care însoțește articolul scos la licitație.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: