Buzz Aldrin, al doilea om care a ajuns pe Lună, s-a însurat la vârsta de 93 de ani cu o româncă
Full Article 2 minutes read

Buzz Aldrin, al doilea om care a ajuns pe Lună, s-a însurat la vârsta de 93 de ani cu o româncă

Buzz Aldrin, al doilea om care a ajuns pe Lună, s-a recăsătorit la vârsta de 93 de ani cu o româncă de 50 de ani. Celebrul astronaut a sărbătorit evenimentul chiar de ziua sa de naștere. 

„La împlinirea a 93 de ani și ziua în care voi fi onorat și ca „Legendele vii ale aviației”, vă anunț cu plăcere că dragostea și partenera mea, Anca Fav, și cu mine ne-am unit destinele. Le-am legat cu sfânta căsătorie într-o mică ceremonie privată în Los Angeles, și suntem la fel de încântați ca adolescenții”, a scris Buzz Aldrin pe rețelele de socializare.

Pentru Buzz Aldrin aceasta este a patra sa căsnicie.

Aldrin şi Neil Armstrong au devenit primii astronauţi care au păşit pe Lună, la 20 iulie 1969. Cel de-al treilea membru al echipajului, Michael Collins, a rămas la bordul navetei spațiale.

Se estimează că 650 de milioane de oameni din întreaga lume au urmărit acest moment la televizor.

După ce au petrecut peste 21 de ore pe Lună, Aldrin și Armstrong s-au întors apoi la navetă și s-au schimbat la loc în costumele de zbor, pe care le-au descris ca fiind „mult mai confortabile”, într-o notă care însoțește articolul scos la licitație.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: