Cadavrul unui bărbat, găsit îngropat într-o gospodărie din raionul Edineț. A fost reținut un suspect
Full Article 2 minutes read

Cadavrul unui bărbat, găsit îngropat într-o gospodărie din raionul Edineț. A fost reținut un suspect

Cadavrul unui bărbat a fost găsit îngropat într-o gospodărie din raionul Edineț, informează Inspectoratul General al Poliției. Un tânăr de 25 de ani a fost reținut, fiind suspectat de comiterea infracțiunii.

Potrivit poliției, la începutul lunii aprilie, oamenii legii din Edineț au fost sesizați de un bărbat de 63 de ani. Acesta a solicitat ajutorul poliției pentru a stabili locul aflării nepotului său de 46 de ani. Acesta ar fi dispărut fără veste aproximativ trei ani în urmă în condiții suspecte.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști s-a stabilit că, în luna decembrie 2018, într-o localitate din raionul Edineț, între persoana dispărută fără veste și concubina sa de 48 de ani, a avut loc un conflict, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o. Femeia a cerut ajutor fiului său, un tânăr de 25 de ani, care locuiește în vecinătate. Ajungând la domiciliul mamei sale, acesta a luat o bâtă din lemn și i-a aplicat o lovitură în regiunea capului bărbatului de 46 de ani. În urma loviturii primite, acesta a decedat pe loc.

Pentru a scăpa de cadavru, femeia împreună cu fiul său l-au pus într-un cărucior și l-au dus în gospodăria feciorului, unde l-au și îngropat.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au depistat într-o construcție auxiliară din curtea casei, la o adâncime de aproximativ 1,5 metri, cadavrul bărbatului dispărut fără veste. Acesta a fost îndreptat spre examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Tânărul de 25 de ani, suspectat în comiterea infracțiunii și-a recunoscut vina parțial și a fost reținut pentru 72 de ore.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: