Cadavrul unui bărbat, găsit pe teritoriul unui magazin de materiale pentru construcții din Chișinău
Full Article 50 second read

Cadavrul unui bărbat, găsit pe teritoriul unui magazin de materiale pentru construcții din Chișinău

Polițiștii au fost alertați că pe o stradă din Chișinău a fost depistat cadavrul unui bărbat strangulat. Informația a fost confirmată pentru NM de ofițerul de presă al poliției Natalia Stati.

Inspectoratul de Poliție a sectorului Rîșcani a fost sesizat în jurul orei 07:50 despre caz. Oamenii legii au fost informați că pe teritoriul unui magazin de materiale pentru construcții de pe strada Petricani a fost depistat cadavrul unui bărbat strangulat.

În cadrul documentării de la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea bărbatului. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 31 de ani.

La examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, iar pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: