Călătoriile la Iași, cu trenul – mai scumpe. Cât vor costa biletele începând cu luna mai
Full Article 1 minutes read

Călătoriile la Iași, cu trenul – mai scumpe. Cât vor costa biletele începând cu luna mai

Prețul biletelor pentru o călătorie cu trenul Chișinău- Iași va fi mai mare, începând cu 10 mai, curent. Anunțul a fost făcut de Calea Ferată din Moldova, pe 29 aprilie. Întreprinderea nu a explicat care sunt motivele care au stat la baza majorării prețului.

Astfel începând cu data de 10 mai, prețul pentru un bilet va fi:

  • 110 lei pentru clasa III;
  • 130 lei pentru clasa II;
  • 170 lei pentru clasa I.

Calea ferată anunță că pentru copii se aplică reducerea de 50% din tarif.

Menționăm că două curse feroviare operează zilnic pe această rută. Drumul de la Chișinău până la Iași cu trenul ajunge cinci ore. Prima cursă pornește din Chișinău la ora 06:33 și ajunge la Iași la 11:13. A doua cursă pornește la 09:35 și sosește la 14:37. De la Iași spre Chișinău, prima cursă de tren pornește la 11:50 și ajunge la 16:15, a doua — pornește la 17:40 și ajunge în Chișinău la 22:06.

Costul biletului variază la moment între 90 și 130 de lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: