Captură de droguri în valoare de 5 mln de lei în nordul țării. Patru indivizi au fost plasați în arest (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Captură de droguri în valoare de 5 mln de lei în nordul țării. Patru indivizi au fost plasați în arest (VIDEO)

Droguri în valoare de 5 milioane de lei au fost depistate și ridicate de către oamenii legii în zona de nord a țării. Patru bărbați, care sunt bănuiți de implicare în schema de comercializare a drogurilor sintetice de tip PVP au fost plasați în arest.

Ca urmare a efectuării măsurilor speciale de investigații și acțiunilor de urmărire penală, polițiștii au stabilit că, în perioada mai – septembrie 2021, patru bărbați cu vârstele cuprinse între 21 și 31 ani, au pus în circulație o cantitate de droguri în proporții deosebit de mari. Acestea erau vândute pe teritoriul mun. Bălți și în zona de nord a Republicii Moldova.

Oamenii legii au efectuat 9 percheziții la domiciliile suspecților, în cadrul cărora au depistat: 5,5 kg de PVP-sare, 1 kg de marijuana, 8 telefoane mobile, cartele SIM, mijloace bănești în sumă de 32 000 de lei și 50 euro, cântare electronice, aparat confecționat artizanal pentru consumul drogurilor și alte materiale.

Valoarea drogurilor ridicate se ridică la suma de aproximativ 5.000.000 lei. Persoanele suspecte au fost plasate în arest. Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, indivizii riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: