Carburanții se ieftinesc în continuare: cât vor costa în weekend 
Full Article 40 second read

Carburanții se ieftinesc în continuare: cât vor costa în weekend 

Și în următoarele trei zile carburanții se vor ieftini. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță că un litru de benzină va costa mai puțin cu 41 de bani, iar cel de motorină – cu 20. 

Pe 22 iulie curent, Agenția menționează că un litru de benzină va putea fi cumpărat cu 29 de lei și 3 bani și cel de motorină – cu 28 de lei și 11 bani. Prețurile sunt valabile pentru perioada 23-25 iulie.

Carburanții se ieftinesc în continuare: cât vor costa în weekend 

anre.md

Agenția mai că declară benzina COR 95 înregistrează o descreștere a prețurilor pentru a 5-a săptămână consecutiv, iar motorina standard pentru a 4-a săptămână.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: