Carburanții se ieftinesc în continuare: cât vor costa în weekend 
Full Article 40 second read

Carburanții se ieftinesc în continuare: cât vor costa în weekend 

Și în următoarele trei zile carburanții se vor ieftini. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță că un litru de benzină va costa mai puțin cu 41 de bani, iar cel de motorină – cu 20. 

Pe 22 iulie curent, Agenția menționează că un litru de benzină va putea fi cumpărat cu 29 de lei și 3 bani și cel de motorină – cu 28 de lei și 11 bani. Prețurile sunt valabile pentru perioada 23-25 iulie.

Carburanții se ieftinesc în continuare: cât vor costa în weekend 

anre.md

Agenția mai că declară benzina COR 95 înregistrează o descreștere a prețurilor pentru a 5-a săptămână consecutiv, iar motorina standard pentru a 4-a săptămână.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: