Carburanții se ieftinesc: Prețul motorinei a scăzut sub 30 de lei per litru
Full Article 50 second read

Carburanții se ieftinesc: Prețul motorinei a scăzut sub 30 de lei per litru

Carburanții continuă să se ieftinească și marți, 12 iulie. Potrivit noilor prețuri stabilite de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE), de mâine motorina ajunge să coste 29,61 lei, iar benzina – 31,93 lei.

Astfel, ANRE a stabilit pentru un litru de benzină standard cu cifra octanică A95 plafonul de 31 de lei şi 93 de bani, ceea ce reprezintă o scădere de 20 bani per litru.

De mâine, pentru un litru de motorină, șoferii vor trebui să plătească cel mult 29 de lei şi 61 de bani, adică cu 40 bani mai puțin.

De menționat că, prețurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard se stabilesc de către Agenția Naționala pentru Reglementare în Energetică în baza Metodologiei de calcul și aplicare a prețurilor la produsele petroliere.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: