Carburanții vor fi mai ieftini joi. Noile prețuri afișate de ANRE
Full Article 30 second read

Carburanții vor fi mai ieftini joi. Noile prețuri afișate de ANRE

Pe 28 iulie, carburanții se vor ieftini din nou. Un litru de benzină va costa cu 21 de bani mai puțin, iar cel de motorină –  cu 12 bani. 

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat noile prețuri la carburanți pentru joi. Astfel, un litru de benzină va costa 28 de lei și 16 bani și cel de motorină – 27 de lei și 66 de bani.

Carburanții vor fi mai ieftini joi. Noile prețuri afișate de ANRE

anre.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: