Cât de populare sunt posturile TV cărora le-a fost suspendată licența de emisie? Infografic NM
Full Article 2 minutes read

Cât de populare sunt posturile TV cărora le-a fost suspendată licența de emisie? Infografic NM

Posturile TV, cărora le-a fost suspendată licența de emisie, sunt printre cele mai vizualizate din țară. Cel puțin asta arată datele primite de NM de la instituția care măsoară audiența posturilor de televiziune, AGB News.

Materialul prezentat de AGB a fost colectat din 1 noiembrie până la 16 decembrie, de la un public cu vârsta de peste 18 ani.

Astfel, din lista celor șase posturi cu licență de emisie suspendată, RTR Moldova a fost cel mai popular post din țară cu un rating (număr mediu de telespectatori care urmăresc un canal TV în fiecare minut, din totalul populației de peste 18 ani) de 1,35% și o cotă (numărul telespectatorilor care privesc postul din numărul total de telespectatori care urmăresc televizorul) 9,08%.

Pe locul doi s-a clasat un alt post, care nu are permisiunea să difuzeze nimic pe perioada stării de urgență – NTV Moldova – cu un rating de 0,88% și o cotă de 5,93%. Pe locul trei se află postul Prime, care aparține fostului lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, cu un rating de 0,85% și o cotă de 5,72%.

Un alt post de televiziune cu licența de emisie suspendată, Primul în Moldova, se află pe locul patru. Are un rating de 0,85% și o cotă de 4,97%.

TV6, un alt canal TV inclus în decizia Comisiei de Situații Excepționale (CSE), este al șaptelea cel mai popular cu un rating de 0,47% și o cotă de 3,13%, urmat de Jurnal TV cu un rating de 0,6% și o cotă de 4,04%, și de Pro TV  cu un rating de 0,47% și un cota de 3,2%.

Cele mai populare zece posturi TV includ și: Cinema 1, canal care acum difuzează conținut local din RTR Moldova, cu un rating de 0,41% și o cotă de 2,76 % ; cu un rating de 0,4% și o cotă de 2,7%, ca precum și TV8  – cu indicatori de 0,38%, respectiv 2,56%.

Canalul Accent TV ocupă ultimul, 24, în rândul canalelor TV măsurate, ratingul său este de 0,05%, iar cota este de 0,34%.

Menționăm că AGB nu măsoară audiența postului Orhei TV, iar popularitatea acestuia este necunoscută.

Cât de populare sunt posturile TV cărora le-a fost suspendată licența de emisie? Infografic NM


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: