Cât mai durează vremea cu temperaturi de vară și când revenim la cele specifice perioadei? Precizările meteorologilor
Full Article 50 second read

Cât mai durează vremea cu temperaturi de vară și când revenim la cele specifice perioadei? Precizările meteorologilor

Vreme de vară și în ultima zi a lunii septembrie. Din octombrie revenim la temperaturile normale pentru această perioadă. Precizările au fost făcute de reprezentanții Serviciului Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova. 

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat cum va fi vremea în perioada 30 septembrie – 2 octombrie.

Vremea de vară se anunță a fi și ultima zi a lunii septembrie, din octombrie revenim la temperaturile normale pentru această perioadă. Ploi nu se prevăd, cu excepția zilei de duminică când răzleț vor cădea ploi ușoare de scurtă durată”, au comunicat reprezentanții Serviciului.

Se menționează că vântul va sufla din sectorul de nord slab la moderat, doar pe 1 octombrie izolat cu unele intensificări.

Minima în următoarele 2 nopți se va situa între +10…+15ºC, luni aceasta va coborî cu 3°C. Ziua maximele vor fi într-o tendință de scădere de la +25…+30ºC sâmbătă, până la +18..+23°C luni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: