„Cauza relelor noastre este Rusia lui Putin”. Care este, potrivit lui Octavian Țîcu, scăparea de toate necazurile?
Full Article 2 minutes read

„Cauza relelor noastre este Rusia lui Putin”. Care este, potrivit lui Octavian Țîcu, scăparea de toate necazurile?

Liderul Partidului Unității Naționale (PUN), deputatul Octavian Țîcu s-a adresat celor adunați în Piața Marii Adunări Naționale. „Suntem adunați aici din cauza unui trădător. Dodon este un trădător! „- a declarat Țîcu și protestatarii au început să scandeze:” Dodon este un trădător! „

În același timp, politicianul a spus că principalul rău din Moldova nu este corupția și nu Dodon. „Sursa tuturor necazurilor noastre nu este Dodon, ci Rusia lui Putin. Putin, care a preluat țara cu ajutorul lui Dodon ”, a declarat Țîcu. Iar singura scăpare de această influență, în opinia sa, este „aderarea la UE alături de România”.

Țîcu a cerut demisia guvernului și organizarea alegerilor parlamentare anticipate. „În această piață am cerut: jos Snegur, jos Voronin, jos Filat, jos Plahotniuc. Ce urmeaza? Jos Dodon? Sunt de acord! Ce va urma după Dodon? Alegeri anticipate! ”, conchis politicianul.

Amintim că în centrul capitalei se desfășoară un protest de amploare. Acesta a fost organizat de către președinta aleasă Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS). Ulterior, și Partidul Democrat (PDM), „Partidul Nostru”, Platforma Demnitate și Adevăr (DA), Partidul Unității Naționale (PUN) și Partidul Pro Moldova și-au îndemnat susținătorii să participe la manifestație. Demonstrația este îndreptată contra Partidului Socialiștilor (PSRM) și a președintelui în exercițiu, Igor Dodon.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: