Ceartă cu final tragic la Orhei: un tânăr este bănuit că și-ar fi omorât propriul tată
Full Article 2 minutes read

Ceartă cu final tragic la Orhei: un tânăr este bănuit că și-ar fi omorât propriul tată

Un tânăr de 24 de ani este bănuit că și-ar fi omorât și incendiat propriul tată. S-a stabilit că între cei doi ar fi avut loc o ceartă, iar în rezultat băiatul i-ar fi aplicat tatălui mai multe lovituri și pentru a ascunde urmele infracțiunii a incendiat casa. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. 

Astăzi, în jurul orei 04:20, polițiștii din Orhei au fost alertați de către un locuitor al satului Donici, care a anunțat că în gospodăria consăteanului său a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat polițiștii, pompierii și un echipaj al serviciului de urgență.

În timpul lichidării incendiului, în una dintre odăile domiciliului, pompierii au depistat cadavrul carbonizat al proprietarului, în vârstă de 52 de ani.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit că victima locuia împreună cu fiul său de 24 de ani, iar la fața locului, polițiștii au observat pe  hainele purtate de fecior câteva pete de culoarea asemănătoare sângelui.

În cadrul investigațiilor, oamenii legii au stabilit că în seara de 10 aprilie, între cei doi ar fi avut loc un conflict, iar în rezultat, băiatul i-ar fi aplicat tatălui mai multe lovituri, iar pentru a ascunde urmele infracțiunii a incendiat casa.

La moment, polițiștii efectuează acțiuni de urmărire penală și măsuri de investigație pentru a stabili toate circumstanțele cazului. Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă pedeapsă cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detențiune pe viaţă.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: