Ceban cheamă angajații din Guvern și Parlament să facă curățenie în capitală
Full Article 2 minutes read

Ceban cheamă angajații din Guvern și Parlament să facă curățenie în capitală

Sâmbătă, 25 septembrie, în municipiul Chișinău se va desfășura o campanie de salubrizare. Potrivit primarului Ion Ceban, la curățenie vor participa angajații preturilor și direcțiilor din cadrul Primăriei. Edilul a îndemnat toți locuitorii capitalei, dar și angajații structurilor de stat, inclusiv Parlament și Guvern, să se alăture inițiativei.

„Deși campania de salubrizare de toamnă a fost lansată la începutul săptămânii, sâmbătă, angajații preturilor, direcțiilor vor dedica o zi pentru a se alătura muncitorilor și a face curat în Chișinău. Îndemnăm toți locuitorii, angajații structurilor de stat, din Guvern și Parlament, să se alăture acestei campanii organizate de Primăria Chișinău.

Potrivit edilului, la fel ca și anul trecut, după acțiunile de salubrizare, va începe campania de sădire a arborilor.

„Pe parcursul anului trecut am plantat circa 70 de mii de copaci și vom continua să înverzim orașul. În prezent, avem zeci de proiecte de infrastructură în fiecare sector, urmează să ducem la bun sfârșit amenajarea fiecărui proiect, după care urmează și plantarea arborilor la acele obiective, unde sunt puțini pomi. Țin să menționez că în acest an comparativ cu anii precedenți, locuitori sunt mai receptivi, mai implicați in menținerea curățeniei”, a mai menționat Ceban.

Campania de salubrizare de toamnă în municipiul Chișinău a început luni, 20 septembrie, și se va încheia la sfârșit de noiembrie. În această perioadă, subdiviziunile municipale urmează să colecteze și să evacueze frunzișul, deșeurile vegetale și cele menajere. Anterior, o astfel de inițiativă s-a desfășurat în luna aprilie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: