Ceban: Stadionul de plajă din parcul „La Izvor” este aproape gata și va fi dat în exploatare în curând
Full Article 2 minutes read

Ceban: Stadionul de plajă din parcul „La Izvor” este aproape gata și va fi dat în exploatare în curând

Construcția stadionului de plajă în parcul „La Izvor” din capitală este aproape finalizată și, în curând, acesta va fi dat în exploatare. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Ceban, care a inspectat în seara de 29 iulie lucrările de amenajare.

„Cine mai ieri spunea că nu crede în construcția unui stadion de plajă în parcul „La Izvor”? Am participat la lansarea luminii de pe stadion, acesta fiind primul din regiune de acest fel. Da, aproape este gata și va fi dat în exploatare în curând. Pe lângă lucrările care se fac la terenul de fotbal, în adiacentul stadionului au început lucrările de amenajare. Am fost mult criticați, totuși, chiar și în situația complicată legată de pandemie, lucrările de construcție nu au încetat”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Edilul a precizat că, în parc, vor fi amenajate terenuri pentru practicarea diferitor genuri de sport: minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă şi locuri de joacă pentru copii.

Totodată, va fi amenajată o parcare publică, fântâni arteziene și piste pentru bicicliști. De asemenea, aleile pietonale vor fi iluminate și amenajate cu mobilier urban.

Cine mai ieri spunea că nu crede în construcția unui stadion de plaja în Parcul „La Izvor”? Am participat la lansarea…

Posted by Iv Ceban on Tuesday, 28 July 2020

Stadionul pe plajă este construit împreună cu Federația Moldovenească de Fotbal și FIFA.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: