„Cei care visează și descriu miliarde și milioane – relax”. Dodon a dezvăluit cât a costat publicarea raportului de activitate al președintelui
Full Article 2 minutes read

„Cei care visează și descriu miliarde și milioane – relax”. Dodon a dezvăluit cât a costat publicarea raportului de activitate al președintelui

Președintele Igor Dodon susține că cheltuielile pentru publicarea raportului său de activitate au fost suportate atât de instituția prezidențială, cât și de Partidul Socialiștilor. Declarația a fost făcută în cadrul platformei online „Președintele răspunde” din 4 septembrie.

„Am văzut că unii au început să facă valuri în legătură cu acest raport. Președinția a suportat cheltuieli doar pentru acea „cărțulie”, pentru că raportul de activitate a fost difuzat pe două căi: cărțulie și un ziar detaliat. Ziarul l-a publicat și repartizat Partidul Socialiștilor, din fondurile sale. Pentru că patru ani în urmă eu am fost candidatul PSRM și partidul are dreptul să arate ce a făcut candidatul lor”, a explicat Dodon.

Șeful statului susține că au fost tipărite doar câteva mii de astfel de cărți și acestea au ajuns la presă, la organele administrației publice locale și la ambasadori, iar cheltuielile au constituit „cîteva zeci de mii de lei”, bani achitați de către instituția prezidențială. Acestea au fost repartizate prin Poșta Moldovei.

„Așa că cei care visează și descriu miliarde și milioane – relax”, a conchis Igor Dodon.

Amintim că, pe 26 august, președintele Igor Dodon și-a prezentat raportul de activitate pentru 3 ani și jumătate. Acesta a precizat că informația va fi distribuită sub formă de ziar pe 16 pagini, dar și unul mai detaliat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: