„Cel mai frumos dar de sărbători”. O tânără din Odesa a născut la Chișinău în noaptea de Crăciun pe stil vechi
Full Article 2 minutes read

„Cel mai frumos dar de sărbători”. O tânără din Odesa a născut la Chișinău în noaptea de Crăciun pe stil vechi

Femeile originare din Ucraina și copiii acestora pot beneficia, gratis, de asistență medicală în cadrul Institutului Mamei și Copilului din municipiul Chișinău. Este și cazul Tatianei, o femeie din regiunea Odesa, care în noaptea de Crăciun pe rit vechi a adus pe lume un băiețel.

Sărbătorile de iarnă aduc cu sine clipe magice și momente de neuitat alături de cei dragi sufletului. Pentru unele familii aceste zile au venit cu o bucurie în plus. Au primit în viața lor un copil, cel mai frumos dar de sărbători. Momente de fericire a trăit și Tatiana, originară din regiunea Odesa, Ucraina, care în noaptea de Crăciun pe stil vechi a reușit să aducă pe lume un băiat perfect sănătos la Institutul Mamei și Copilului”, a anunțat conducerea IMC.

Amintim că, din 26 februarie 2022, Institutul Mamei și Copilului oferă GRATUIT consultații medicale inclusiv de urgență în domeniul obstetricii, ginecologiei, neonatologiei şi pediatriei (somatice şi chirurgicale) pentru refugiații din Ucraina.

Numerele de contact la care ne puteți contacta 24/7:

  • 022-52-36-21 – Unitatea Primiri Urgențe
  • 022 52-38-77 – Secția Internare Maternitate

Adresa: mun. Chișinău, str. Burebista, 93.

***

Институт Матери и Ребенка приходит на помощь украинским беженцам и сообщает, что предлагает БЕСПЛАТНЫЕ медицинские консультации, в том числе неотложные, в области акушерства, гинекологии, неонатологии и педиатрии (соматической и хирургической).

Контактные телефоны, по которым вы можете связаться с нами 24/7:

  • 022-52-36-21 – Педиатрическое приемное отделение
  • 022 52-38-77 – Приёмное отделение родильного дома

Наш адрес: мун.Кишинев, ул.Буребиста, 93

Вы также можете оставить сообщение на нашей странице в Facebook – https://www.facebook.com/IMSP.IMsiC/, мы будем в вашем распоряжении, чтобы предложить вам необходимую поддержку.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: