Chișinăul pornește căldura în calorifere. Anunțul lui Ion Ceban
Full Article 50 second read

Chișinăul pornește căldura în calorifere. Anunțul lui Ion Ceban

Începând de astăzi, în capitală va fi livrat agent termic pentru toți consumatorii din municipiu. Declarația a fost făcută de edilul Ion Ceban. 

„Am solicitat preturilor de sector, Direcției generale locativ-comunale și amenajare, gestionarilor fondului locativ cu orice formă de proprietate, să fie precauţi şi pregătiţi pentru a interveni acolo unde oamenii vor avea nevoie de ajutor. „Termoelectrica” S.A. și S.A. „Apă – Canal Chișinău” vor asigura conectarea obiectivelor fondului locativ municipal la sistemul centralizat de termoficare, conform contractelor încheiate”, comunică primarul.

Ceban mai spune că a cerut ca „toate instituțiile sociale să fie încălzite, mai ales școlile, grădinițele și spitalele”.

Amintim că anterior, edilul Ion Ceban a anunțat că Primăria Chişinău va acorda compensații, 40 de procente din suma facturilor pentru 26 de mii de familii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: