Chișinăul pornește căldura în calorifere. Anunțul lui Ion Ceban
Full Article 50 second read

Chișinăul pornește căldura în calorifere. Anunțul lui Ion Ceban

Începând de astăzi, în capitală va fi livrat agent termic pentru toți consumatorii din municipiu. Declarația a fost făcută de edilul Ion Ceban. 

„Am solicitat preturilor de sector, Direcției generale locativ-comunale și amenajare, gestionarilor fondului locativ cu orice formă de proprietate, să fie precauţi şi pregătiţi pentru a interveni acolo unde oamenii vor avea nevoie de ajutor. „Termoelectrica” S.A. și S.A. „Apă – Canal Chișinău” vor asigura conectarea obiectivelor fondului locativ municipal la sistemul centralizat de termoficare, conform contractelor încheiate”, comunică primarul.

Ceban mai spune că a cerut ca „toate instituțiile sociale să fie încălzite, mai ales școlile, grădinițele și spitalele”.

Amintim că anterior, edilul Ion Ceban a anunțat că Primăria Chişinău va acorda compensații, 40 de procente din suma facturilor pentru 26 de mii de familii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: