Cinci consilieri ai PSRM din satul Zastânca, raionul Soroca, părăsesc formațiunea. Reacția conducerii partidului (DOC)
Full Article 2 minutes read

Cinci consilieri ai PSRM din satul Zastânca, raionul Soroca, părăsesc formațiunea. Reacția conducerii partidului (DOC)

Cinci consilieri municipali ai Partidului Socialiștilor (PSRM) din satul Zastânca, raionul Soroca, au anunțat că părăsesc formațiunea. Informația a fost confirmată pentru NM de către purtătoarea de cuvânt a formațiunii Carmena Sterpu, care a precizat că este „un caz intern al partidului, care va fi soluționat cu bine”.

Declarația celor cinci consilieri municipali ai PSRM din satul Zastânca, care au anunțat că vor rămâne neafiliați politic a fost publicată pe 11 mai de portalul Observatorul de Nord. În document, aceștia au menționat că lucrurile s-ar fi înrăutățit simțitor.

„Evoluțiile de pe scena politică demonstrează că actuala conducere a PSRM este absolut dezorientată. Nu mai există viziune și un Program concret pentru susținerea activului organizației primare și rezolvarea problemelor cetățenilor. Actuala conducere a PSRM nu-și mai onorează promisiunile pe care le-am făcut noi, membrii echipei, cetățenilor. Noi, echipa de consilieri locali ai PSRM din satul Zastânca, Raionul Soroca, nu suntem de acord cu politica promovată de PSRM”, au menționat aleșii locali.

Aceștia au precizat că părăsesc PSRM și își vor continua activitatea independent, fiind neafiliați politic.

„Totodată, anunțăm că și fracțiunea PSRM din Consiliul local Zastânca își suspendă activitatea”, au conchis aceștia.

Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a PSRM Carmena Sterpu a confirmat informația și a precizat: „E un caz intern al partidului, care va fi solutionat cu bine”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: