Cinci persoane au decedat din cauza coronavirusului. Bilanțul victimelor a ajuns la 480
Full Article 1 minutes read

Cinci persoane au decedat din cauza coronavirusului. Bilanțul victimelor a ajuns la 480

Alte cinci decese cauzate de infecția COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova, informează Ministerul Sănătății.

Deces 476: Bărbat de 63 ani, din raionul Căușeni. Internat la data de 30 mai, la Spitalul Raional Căușeni. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 477: Femeie de 55 ani, din raionul Sîngerei. Internată la data de 15 iunie, la Spitalul Raional Sîngerei. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 478: Femeie de 60 ani, din raionul Glodeni. Internată la data de 19 iunie, la Spitalul Raional Glodeni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 479: Bărbat de 84 ani, din raionul Ștefan Vodă. Internat la data de 10 iunie, la Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”. Comorbidități: bronhopneupatie cronică, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, encefalopatie mixtă (aterosclerotică, hipertensivă).

Deces 480: Bărbat de 63 ani, din municipiul Chișinău. Internat la data de 1 iunie, la Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”. Comorbidități: bronşită cronică obstructivă, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Menționăm că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 14 363 de cazuri de coronavirus, dintre care 5864 sunt cazuri active.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: