Clubhouse, disponibil acum și pentru sistemele Android. Însă doar în SUA
Full Article 1 minutes read

Clubhouse, disponibil acum și pentru sistemele Android. Însă doar în SUA

Platforma socială Clubhouse a lansat aplicația și pentru sistemele de operare Android, anunță fondatorii într-un comunicat de presă.  Deocamdată, disponibilitatea acesteia este limitată doar pentru utilizatorii din Statele Unite. Timp de un an, Clunhouse a fost accesibil doar pentru iPhone.

Din 9 mai, aplicația este disponibilă pentru utilizatorii cu telefoane Android din SUA. Ulterior, aceasta va fi disponibilă și pentru alte țări. În același timp, utilizatorii din afara SUA se pot înscrie prealabil pe pagina Clubhouse din magazinul Google Play, pentru a fi informați atunci când aplicația va fi dispobilă și în țara lor.

„În următoarele săptămîni, planificăm să adunăm recenzii, să înlăturăm orice probleme tehnice”, au precizat fondatorii Clubhouse.

***

Platforma socială Clubhouse a fost lansată în 2020 și este focusată pe Audio. Aplicația poate fi utilizată numai dacă primești o invitație din partea altui utilizator al rețelei sociale sau să aștepte să le vină rândul pentru înregistrare.

În februarie, aplicația Clubhouse s-a clasat pe locul al treilea în lume conform numărului de descărcări, după WhatsАpp și Facebook. La mijlocul lui martie, aplicația număra 12,7 de utilizatori.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: