Cod galben de înghețuri! Temperaturile vor coborî până la -3 grade
Full Article 40 second read

Cod galben de înghețuri! Temperaturile vor coborî până la -3 grade

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) avertizează că, în următoare trei zile, la suprafața solului și izolat în aer se vor înregistra până la -3 grade Celsius. Avertizarea, care a fost emisă de meteorologi în această după-amiază, va intra în vigoare de sâmbătă seară. 

Astfel, noaptea și în orele dimineții, în perioada 15-17 octombrie, izolat la suprafața solului se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1..-3°С.

Codul galben de înghețuri a fost emis pe întreg teritoriul țării.

SHS anunță că, în funcție de evoluția fenomenelor, va actualiza avertizarea meteorologică.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: