Cod galben de înghețuri! Temperaturile vor coborî până la -3 grade
Full Article 40 second read

Cod galben de înghețuri! Temperaturile vor coborî până la -3 grade

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) avertizează că, în următoare trei zile, la suprafața solului și izolat în aer se vor înregistra până la -3 grade Celsius. Avertizarea, care a fost emisă de meteorologi în această după-amiază, va intra în vigoare de sâmbătă seară. 

Astfel, noaptea și în orele dimineții, în perioada 15-17 octombrie, izolat la suprafața solului se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1..-3°С.

Codul galben de înghețuri a fost emis pe întreg teritoriul țării.

SHS anunță că, în funcție de evoluția fenomenelor, va actualiza avertizarea meteorologică.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: