Combinatul de vinuri „Cricova” are un nou director interimar
Full Article 2 minutes read

Combinatul de vinuri „Cricova” are un nou director interimar

După ce Denis Șova a fost demis din funcția de director general al Combinatului de vinuri „Cricova”, Sorin Maslo a fost numit noul director interimar al Combinatului. El va deține funcția până la demararea concursului pentru ocuparea funcției vacante din fruntea întreprinderii.

Noua conducere a fost prezentată colectivului de către directorul general al Agenției Proprietății Publice (APP), Eugeniu Cozonac. Șeful APP a declarat că, în pofida crizelor pe care le confruntă țara, dar și întreaga lume, produsele de vinificație din Republica Moldova continuă să aibă mare priză pe piețele internaționale, de aceea trebuie valorificate.

„Epoca în care trăim și deschiderea pe care o avem la nivel internațional, ne permit să amplificăm posibilitățile de dezvoltare și prosperare ale companiei. Iată de ce e nevoie acum de o administrație cu viziune largă, creativă și revoluționară, gata să lanseze și să accepte provocări. Sper că noul director interimar va depune tot efortul necesar ca prin intermediul produselor voastre să duceți faima Republicii Moldova în fiecare colț de pe hartă”, a declarat Cozonac.

Sorin Maslo are studii economice și în domeniul tehnologiei vinului. În ultimii 20 de ani a deținut mai multe funcții în cadrul Combinatului de vinuri „Cricova”, printre care cea de șef al Departamentului de marketing și de director comercial al companiei.

Combinatul de vinuri „Cricova” SA a fost fondat acum ‘70 de ani.

***

Denis Șova a fost demis din funcția de director general al Combinatului de vinuri Cricova de către Consiliul de administrație al întreprinderii. Șova a fost numit în această funcție în iulie 2020 după ce, timp de 20 de ani, a lucrat la Centrul de business și turism, Cricova-Vin SA, unde a fost director timp de 11 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: