Compania aeriană „Fly One” ar putea prelua controlul asupra întreprinderii „BPay”
Full Article 50 second read

Compania aeriană „Fly One” ar putea prelua controlul asupra întreprinderii „BPay”

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică ce urmează a se realiza prin preluarea controlului asupra „BPAY” SRL de către „FLY ONE” SRL, informează instituția, ieri, 30 ianuarie.

Aceeași sursă menționează că întreprinderile implicate în operațiunea notificată sunt SRL „FLY ONE”, care activează în domeniul transporturilor aeriene de pasageri/mărfuri și SRL „BPAY”, care activează în domeniul prestării serviciilor de plată și activităților aferente monedei electronice.

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Legea concurenţei nr. 183 din 11.07.2012 şi Regulamentul privind concentrările economice, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Concurenţei nr. 17 din 30.08.2013.

Consiliul Concurenţei este interesat să cunoască opinia agenţilor economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: