Compania aeriană low-cost Eurowings revine în Moldova: Spre ce destinații va zbura
Full Article 50 second read

Compania aeriană low-cost Eurowings revine în Moldova: Spre ce destinații va zbura

Compania aeriană low-cost Eurowings revine în Republica Moldova, din 1 mai 2024. Anunțul a fost făcut de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, vineri, 1 decembrie. Potrivit oficialului, Eurowings va zbura de la Chișinău spre două orașe din Germania – Stuttgart și Cologne.

Potrivit ministrului Andrei Spînu, primele zboruri vor începe din 1 mai 2024. Totuși, biletele vor fi disponibile începând cu săptămâna viitoare. Astfel, compania aeriană Eurowings va zbura conform următorului grafic:

  • Chișinău – Stuttgart: în fiecare miercuri și sâmbătă;
  • Chișinău – Cologne: în fiecare marți și vineri;

„Vom continua să aducem mai multe rute directe din/spre de pe Aeroportul Chișinău. Călătorii plăcute”, a scris Spînu pe rețelele de socializare.

Amintim că, recent, în Moldova a revenit și Wizz Air. Moldovenii pot zbura de la Chișinău spre trei destinații noi, cu această companie low-cost, din 14 decembrie. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: