Concert de Crăciun în capitală. Evenimentul la care puteți participa cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Full Article 40 second read

Concert de Crăciun în capitală. Evenimentul la care puteți participa cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Primăria Municipiului Chișinău invită pe 6 ianuarie locuitorii și oaspeții capitalei în Piața Marii Adunări Naționale la un concert dedicat sărbătorilor de iarnă.

Evenimentul va începe la ora 18:00. Ansamblul etnofolcloric „Crenguța de Iederă”, al cărui conducător artistic este Maria Iliuț, va desfășura un program muzical dedicat sărbătorilor de iarnă.

Concertul are drept scop promovarea și valorificarea tradițiilor populare autohtone. Colinde, urături, „Sorcova”, „Ursul”, „Capra” sunt doar câteva din tradițiile pe care le vor prezenta membrii Ansamblului ,,Crenguța de Iederă”.

Totodată, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 până la ora 21:00, copiii primesc daruri de la Moș Crăciun, în căsuța amenajată lângă brad.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: