Condamnat la 12 ani de detenție pentru că și-a abuzat sexual fiica minoră
Full Article 2 minutes read

Condamnat la 12 ani de detenție pentru că și-a abuzat sexual fiica minoră

Un bărbat a fost condamnat la 12 de închisoare pentru că și-a abuzat sexual fiica minoră. De asemenea, acesta a fost găsit vinovat pentru pornografie infantilă. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Ungheni pe 10 ianuarie. 

Bărbatul, care are 3 copii minori, a încălcat ordonanța de protecție pentru violență în familie emisă, anterior, de Judecătoria Ungheni. Potrivit acesteia, inculpatul avea obligativitatea de a părăsi  temporar locuința comună și de a sta departe de locul aflării victimelor. 

Sub pretextul aducerii unor documente, inculpatul a chemat-o pe fiică  într-o casă părăsită. Acolo a săvârșit asupra minorei, care nu împlinise vârsta de 14 ani, acțiuni violente cu caracter sexual. Totodată, bărbatul a efectuat înregistrări fotografice nud cu fetița și a păstrat  fotografiile în telefon.

Inculpatul și-a recunoscut integral vinovăția în comiterea infracțiunilor de care a fost acuzat, prin urmare judecata în privința acestuia a fost examinată în procedură simplificată. Acesta va executa o pedeapsă de 12 de închisoare, într-un penitenciar de tip închis. Arestul preventiv în privința inculpatului a fost menținut până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: