Congresul Civic se alătură protestului anunțat de PSRM: „Trebuie să vorbim nu despre libertatea presei, ci despre lovitura de stat”
Full Article 1 minutes read

Congresul Civic se alătură protestului anunțat de PSRM: „Trebuie să vorbim nu despre libertatea presei, ci despre lovitura de stat”

Congresul Civic va participa la protestul din fața Parlamentului, anunțat de Partidul Socialiștilor. Manifestația urmează să se desfășoare pe 22 decembrie.

Anunțul a fost făcut de către cofondatorul Congresului Civic, ex-deputatul comunist Mark Tkaciuk, în cadrul conferinței „Lupta cu propaganda sau declarație de război libertății cuvântului?”, un forum organizat de compania Intellect Group în colaborare cu portalul ENews.md.

В ходе конференции выступили члены Исполкома Партии коллективного действия — Гражданский конгресс Марк Ткачук и Юрий Мунтян.

„Trebuie să vorbim nu despre libertatea presei, ci despre lovitura de stat. Țara este condusă de serviciile speciale. Și nu trebuie să ne mințim – niciun fel de instanțe de judecată, niciun fel de parlament, ci SIS”, a declarat Tkaciuk.

Amintim că, pe 20 decembrie, consilierii municipali ai PSRM au anunțat că vor desfășura, joi, un protest în fața Legislativului, unde urmează să se desfășoare ședința plenară. Motivul este decizia Comisiei Situații Excepționale de a suspenda, pe durata perioadei de urgență, a licenței de emisie pentru șase posturi de televiziune afiliate Partidului „ȘOR”.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: