Controalele mai riguroase cresc cozile la vamă. La Sculeni, traficul intensiv se menține de dimineață
Full Article 1 minutes read

Controalele mai riguroase cresc cozile la vamă. La Sculeni, traficul intensiv se menține de dimineață

Controalele mai riguroase, în contextul aplicării Codului Schengen, cresc traficul în vămile române. La Sculeni, frontiera cu Moldova, cozile de mașini s-au menținut pe parcursul întregii zile, anunță Poliția de Frontieră.  

Instituțiile au informat despre valorile ridicate de trafic rămân constante pe direcția de ieșire din Republica Moldova, intrare în România, încă în dimineața zilei de 13 aprilie. La ora 16:10, Poliția de Frontieră a făcut o actualizare, în care a anunțat că motivul cozilor este impunerea de controale mai detaliate pe partea română, care aplică prevederile Codului Schengen.

Instituția a anunțat că au fost dispuse măsuri suplimentare, menite să degajeze circulația. Între acestea – mai mulți polițiști de frontieră și vameși în prima linie de control și mai multe pistele de control disponibile.

Polițiștii de frontieră îndeamnă cetățenii să aleagă și alte puncte de trecere mai puțin solicitate, cum ar fi: PTF COSTEȘTI, PTF CAHUL sau PTF LEOVA, care activează între orele 08:00-20:00.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: