Copil de 10 ani, violat de soțul surorii sale. Ce pedeapsă a primit individul?
Full Article 50 second read

Copil de 10 ani, violat de soțul surorii sale. Ce pedeapsă a primit individul?

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din centrul țării, a fost condamnat la 16 ani de închisoare, după ce și-a violat cumnata de doar 10 ani.

Potrivit Procuraturii Generale, individul a fost găsit vinovat de comiterea infracțiunilor de viol și acțiuni perverse,  stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 16 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Potrivit învinuirii înaintate de către procurori, inculpatul, în luna august 2017, aflându-se la domiciliul său amplasat într-un sat din centrul țării, și-a molestat sexual în repetate rânduri ruda minoră.

În aceeași perioadă, fiind în stare de ebrietate, a violat minora.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: