Coronavirus: Igor Dodon convoacă ședința Consiliului Suprem de Securitate
Full Article 1 minutes read

Coronavirus: Igor Dodon convoacă ședința Consiliului Suprem de Securitate

Președintele Igor Dodon convoacă ședința Consiliului Suprem de Securitate, în contextul răspândirii coronavirusului de tip nou. Într-o postare pe pagina sa de Facebook din 10 martie, șeful statului menționează că ar putea fi luate noi decizii pentru siguranța cetățenilor Republicii Moldova.

„Consider că nivelul acestei crize vizează în mod direct securitatea națională și siguranța cetățenilor. Astfel, am decis să convoc în regim de urgență, mîine, la ora 11.00, ședința Consiliului Suprem de Securitate, unde urmează să luăm noi decizii bazate pe necesitatea de a asigura securitatea cetățenilor, să acordăm un sprijin suplimentar guvernului și tuturor instituțiilor implicate în gestionarea crizei, dar și să eficientizăm activitatea celulei de criză care gestionează acest fenomen”, a scris Igor Dodon.

Amintim că marți, 10 martie, ministrul Sănătății a confirmat că bilanțul cazurilor de infectare cu COVID-19 din Republica Moldova a ajuns la 3. Este vorba despre două femei și un bărbat, toți întorși, recent, din Italia. Prima pacientă este internată în Spitalul Republican, iar ultimii doi – la Spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: