COVID-19 revine în forță? Gîlcă: Numărul de cazuri s-a dublat într-o săptămână
Full Article 1 minutes read

COVID-19 revine în forță? Gîlcă: Numărul de cazuri s-a dublat într-o săptămână

Boris Gîlcă, șeful Direcției Sănătate a Primăriei Chișinău, a spus că numărul cazurilor noi de Covid este în creștere. Potrivit lui, săptămâna trecută au fost înregistrate cu 50% mai multe cazuri în comparație cu datele precedente.

Cu declarații în acest sens, Gîlcă a venit pe 27 iunie la ședința săptămânală a serviciilor primăriei Chișinău.

„La ziua de astăzi se pare că revenim la subiectul Covid. Săptămâna trecută au fost înregistrate 121 de noi cazuri de Covid, ceea ce este mai mult practic cu 50 la sută, decât săptămâna precedentă. Se pare că este o tendință și în regiune”, a comunicat Gîlcă.

Șeful Direcției Sănătate a Primăriei Chișinău a venit cu unele atenționări către locuitorii capitalei.

„Vreau să atenționez populația referitor la evitarea totuși a evenimentelor care pot provoca un anumit pericol. Cel mai important este să nu uităm despre vaccinarea Covid. Punctele de vaccinarea activează și în continuare conform programului deplin”, a ținut să precizeze Gîlcă.

De menționat că și potrivit ultimelor date ale autorităților din Sănătate, numărul cazurilor de Covid-19 în Moldova este în creștere.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: