COVID-19 revine în forță? Gîlcă: Numărul de cazuri s-a dublat într-o săptămână
Full Article 1 minutes read

COVID-19 revine în forță? Gîlcă: Numărul de cazuri s-a dublat într-o săptămână

Boris Gîlcă, șeful Direcției Sănătate a Primăriei Chișinău, a spus că numărul cazurilor noi de Covid este în creștere. Potrivit lui, săptămâna trecută au fost înregistrate cu 50% mai multe cazuri în comparație cu datele precedente.

Cu declarații în acest sens, Gîlcă a venit pe 27 iunie la ședința săptămânală a serviciilor primăriei Chișinău.

„La ziua de astăzi se pare că revenim la subiectul Covid. Săptămâna trecută au fost înregistrate 121 de noi cazuri de Covid, ceea ce este mai mult practic cu 50 la sută, decât săptămâna precedentă. Se pare că este o tendință și în regiune”, a comunicat Gîlcă.

Șeful Direcției Sănătate a Primăriei Chișinău a venit cu unele atenționări către locuitorii capitalei.

„Vreau să atenționez populația referitor la evitarea totuși a evenimentelor care pot provoca un anumit pericol. Cel mai important este să nu uităm despre vaccinarea Covid. Punctele de vaccinarea activează și în continuare conform programului deplin”, a ținut să precizeze Gîlcă.

De menționat că și potrivit ultimelor date ale autorităților din Sănătate, numărul cazurilor de Covid-19 în Moldova este în creștere.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: